lunes, 8 de julio de 2019

Dilluns, 8 de juliol.

FEM UN MERCAT INTERCULTURAL I... L’INFO ENS TRAEIX!

Aquest matí hem tornat a trobar-nos amb la doctora Cat i la infermera Perry. Elles ens han portat les imatges del cos humà que ahir ens va dir el pilot que ens regalaria. Hem fet entre tots un concurs en el que hem vist de quina part del cos era cada imatge. La doctora i la infermera han quedat al·lucinades de tot el que sabíem, som un bon equip mèdic!

Més tard, la doctora Cat ens ha convidat a participar en el Mercat Intercultural de Cos-Ogassa. Per això, hem preparat uns tallers relacionats amb el lloc de procedència de cada grup! Hem fet un bon treball d’equip per aconseguir confeccionar les nostres manualitats!!


















Finalment, hem acabat la tarda participant en el Mercat Intercultural de Cos-Ogassa on hem pogut fer de venedors a les paradetes i de compradors.



















A la nit, ha vingut la Riri a veure’ns. Estava molt angoixada perquè ha trobat el mòbil de l’Info i contenia uns missatges d’àudio molt comprometedors. L’Info ens havia copiat la tecnologia i la informació que es necessita per introduir una nau a l’interior del cos humà a canvi de molts diners!!!!!! Amb l’ajuda d’una cartera amiga nostra, hem trobat l’adreça d’on viu i hem anat a buscar-lo a casa seva on, finalment, s’ha empenedit. Ha rebutjat els diners i ens els ha donat per a que la doctora Cat i la infermera Perry els facin servir per a investigar. Tot i que ara no sabem si ens podem refiar de ell... Què passarà?????








Per acabar, tots els nens i nenes de la colònia us volen agrair els missatges d’ànims que van rebent a través del blog. Els estan agradant moltíssim!!!!!!!