viernes, 12 de julio de 2019

Dijous 11 de juliol.

ESTEM A L’INTERIOR DEL COS HUMÀ!!!!

Al matí ens vam aixecar sentint una sensació estranya... no sabíem què ens passava, sentíem que estàvem en un lloc diferent. I, de cop i volta, vam sentir la veu del director de l’empresa MEGATRON que ens deia que ens havia introduït en el cos del Coletas!!!!! Ara ja sabíem què ens passava, tot tenia sentit! 
Havíem de sortir d’allà a tota pressa perquè estàvem en perill. I, abans, havíem de trobar al pilot que estava a l’estómac. Però, com ho fèiem? 
La doctora Cat i la infermera Perry van anar a investigar quin podia ser el camí cap l’estómac, però no el van trobar. Aleshores, vam sentir la veu de la Riri demanant al Coletas que es despertés i obrís els ulls. Quan els va obrir vam poder veure-la a ella. Estàvem a l’ull del Coletas!!!! La Riri ens va explicar que ens havíem de preparar a consciència per poder arribar fins on era el pilot, ja que era un viatge molt dur. Per preparar-nos vam tenir un dia ple de jocs en equips!



























































 















Finalment, a la nit, vam emprendre el camí cap a l’estómac. Ens vam dividir en dues expedicions diferents. Una d’elles anava a peu i l’altra en una nau. El camí a peu va ser molt difícil, estava ple de bactèries i monstres que no ens ho van posar gens fàcil. Quina por! L’expedició que anava en la nau, en canvi, va tenir un bon viatge. Tot i així, cap de les dues vam poder arribar fins l’estómac. Trobarem el pilot?