lunes, 9 de julio de 2018

DIA D'EXCURSIONS!!!!!!


Hola de nou famílies!

Ahir la colònia es va dividir en dos grups. Els petits i mitjans van marxar a fer un concurs a “VELOCIRRÁN DE LES ABADESSES” per superar en saviesa a la gran “Sapiens – Sapiens”. A més a més, els hi va donar una missió: per la nit s’haurien de reunir amb tota la colònia per ajudar-la. També, van poder descobrir i explorar aquest magnífic poble i van tenir una estona d’esbarjo. S’ho van passar molt bé!!!!

Els grans van fer una expedició al TAGA per trobar a “PAPÁ NISSAN”, el pare de Seat i Opel. Necessitava l’ajuda dels grans per que el poguessin guiar fins a AUTOGASSA i retrobar-se amb els seus fills i la seva mare, la iaia FIAT. Va ser una pujada molt intensa, però a l’arribar al cim de la muntanya, estàvem molt orgullosos de nosaltres mateixos. Hem sigut capaços d’arribar molt lluny tots units!!!

Per la nit, un home dolent del regne de Blugari i ajudant de la reina BLU, ens volia robar el cotxe. Però els més petits de la colònia van tenir un paper molt important: Van agafar uns globus màgics i van poder espantar a aquest home misteriós. Un cop més, hem aconseguit salvar el nostre apreciat cotxe. Tot i que, encara no tenim notícies de Seat. Estem amoïnats per ella. Veurem com avança la història...

UN FORT PETÓ DE TOTS NOSALTRES. TAMBÉ US TROBEM A FALTAR.
























Hola, Hola!!!!

Dissabte pel matí va fer molt bon dia i la canalla va poder gaudir d’un bany a la “charca”. Les nostres monitores van fer una sessió d’aquagym i ens ho vam passar pipa a l’aigua J

Per la tarda vam confeccionar el nostre propi banderí, ja que Seat, Opel i la iaia Fiat volien conèixer una miqueta més de nosaltres, per haver-los ajudat a aconseguir el seu cotxe.

Tot i que, ens va fer una visita una dona una mica estranya, anomenada Blu. Ens va dir que volia el nostre cotxe per les bones o per les males i nosaltres li vam dir que NOOOO!!!!

Vam fer la nostra presentació a la iaia Fiat...però la història va donar un gir inesperat!! BLU VA SEGRESTAR A SEAT!!!! Hem d’ajuntar les nostres forces per salvar-la. Creieu que ho aconseguirem??????