jueves, 12 de julio de 2018

DIA FORA DEL CASAL


Hola, holaaaaaa!!!

Ahir la colònia es va dividir de nou en dos grups. Teníem missions diferents, així que ens vam repartir les tasques.

Els petits van marxar a Ogassa, ja que “Sapiens- Sapiens” va interceptar un missatge de BLU al seu guardià, però com que estava amb l’idioma “Blugariense” no ens assabentàvem del que ens deia. “Sapiens- Sapiens” ens va dir que ens ajudaria a traduir-ho i vam descobrir que en el missatge posava el següent: robar el cotxe CARMEN demà.

Per altra banda, els grans van marxar a CAMPROBLUGARI. Com que l’aniversari de BLU és el divendres i volem entrar al seu regne per salvar a SEAT, hem ideat un pla estratègic. Vam anar fins allà, per buscar les invitacions per la seva festa d’aniversari. Vam conèixer a la seva germana bessona, que es deia GLARI. Una noia més simpàtica que BLU i sobretot, menys malvada.

Per la nit tots estàvem molt cansats, però vam posar en comú com ens havia anat el dia les dues expedicions. Vam arribar a la conclusió que hem d’estar molt atents per evitar que demà ens robin el nostre apreciat cotxe. També, hem d’intentar que BLU no s’adoni de les nostres intencions per poder salvar a SEAT.

Us anirem informant de com evoluciona el nostre pla. HO ACONSEGUIREM!!!!
























TALLERS!



Dimarts pel matí feia molt de sol i vam gaudir d’un bany a la “charca”. Més tard, ens vam assabentar que l’aniversari de BLU és el divendres. Així que, vam pensar que era l’ocasió perfecte per poder entrar al seu regne i salvar a SEAT. Però com que és una reina molt avariciosa i egoista, no podem anar al seu aniversari sense portar-li algun obsequi. Vam passar la tarda fent tallers manuals per fer-li molts regals a BLU i que no sospiti del nostre pla.

Per la nit, el seu guardià ens va veure que li portàvem alguns regalets i ens va donar l’accés per passar al seu regne. A BLU li va agradar molt i ens va ensenyar la seva col·lecció de joguines que durant aquests anys ha anat robant a altres nens. Ella està obsessionada amb tenir el cotxe “CARMEN”, que és el cotxe de SEAT, OPEL i de la iaia FIAT. Hem de treure-li aquesta idea del seu cap!!!

Finalment, com que l’aniversari s’aproxima i ella estava molt contenta pels regalets, vam fer una prèvia de la festa d’aniversari i vam fer discoteca. Ens ho vam passar molt bé ballant tots junts!!! Però... no se’ns oblida que hem de salvar a SEAT el més aviat possible!!!!!!!