domingo, 14 de julio de 2019

Dissabte 13 de juliol.

FINAL DEL GRAN JOC!!!

A Cos-Ogassa vam passar el dia acomiadant-nos de l’entorn, de la casa i dels nostres amics. Vam preparar, per grups, balls i actuacions en els que vam demostrar les nostres qualitats i destreses i ens ho vam passar molt bé veient la resta de grups.
Finalment, a la nit, vam presenciar el final del gran joc. L’empresa Megatron volia comercialitzar i fer negoci amb la tecnologia que havien aconseguit obtenir, després de molt d’esforç, la doctora Cat i la infermera Perry. Però, l’Info i la Cartera van desvelar que realment són agents infiltrats i van detenir els implicats en els negocis de Megatron. Per acabar, el Coletas i el Pilot es van acomiadar molt emotivament, i també vam poder veure el retrobament del Pilot amb la seva xicota, la Riri.
Vam acabar el dia escoltant unes boniques paraules de la doctora Cat i la infermera Perry. Van explicar-nos tot el que havia pogut observar el pilot des de dins del cos humà i ens van dir que, el més impressionant que va poder veure va ser com es feia gran el cor del Coletas a causa de sentir-se estimat, ajudat i acompanyat per tantes persones a Cos-Ogassa.
Marxem feliços d’aquests 11 dies que hem compartit i estem orgullosos de tot el que hem aprés i crescut.
FINS L’ANY VINENT!!!!!!

UN ANY MÉS SOM MALALTS DE COLÒNIES