viernes, 5 de julio de 2019

Divendres 5 de juliol.

Avui ha estat el primer dia sencer al casal i el primer dia sencer de viure aventures!
Hem començat el dia contactant amb el pilot de la nau. Ell ens ha explicat que necessita els mapes del cos humà per poder moure’s per dins de la persona. Aleshores, cada grup ha descobert que és especialista en una branca mèdica!! Hi ha especialistes en l’aparell excretor, en l’aparell respiratori, en l’aparell circulatori, en l’aparell locomotor (musculatura), en l’aparell locomotor (esquelet), en els 5 sentits i en el sistema nerviós. Per aquest motiu, cada grup ha fet un mapa gegant del cos humà representant la seva branca mèdica que servirà de guia al pilot de la nau! 

  










A la nit presentem a la doctora Cat i a la infermera Perry quina és l’especialitat de cada grup i tornem a contactar amb el pilot que ens demana que anem a buscar a la seva xicota que la troba a falta, però... tenim un problema! Un virus informàtic ens dificulta la comunicació amb ell. És el virus PANTOJA! No sabem si podrem tornar a parlar amb ell. Què haurà passat?











A banda del Gran Joc, els nens i nenes de la colònia també han tingut temps de descobrir, anar a la “charca”, relacionar-se, investigar, gaudir de la natura i de tenir aventures i noves experiències. Les següents imatges ho reflecteixen a la perfecció!


























Dijous 4 de juliol. 

Ja som aquí! Ja hem arribat!
Arribem després d’una bona estona de viatge en autocar i és genial respirar l’aire d’Ogassa. Ens encaminem cap el Casal l’Esperança amb ganes de començar una nova aventura!







Durant la tarda hem fet jocs de coneixença i hem descobert moltes coses noves dels que seran companys/es i amics/es nostres durant els propers onze dies. Tot això, envoltats del verd característic que ens acompanyarà també de nou un estiu més!























Finalment, a la nit, ens hem endinsat per complet en una aventura increïble! Hem conegut a l’equip mèdic del Primer Congrés Internacional de Medicina de Cos-Ogassa: la infermera Perry i la metgessa Cat. Elles dues ens han explicat que volen que un pilot es fiqui dins d’una nau, empetitir-los i introduir-los dins d’una persona humana... quina bogeria! Però, la nostra sorpresa ha estat quan hem vist que ho aconseguien fer i que, a més a més, hem pogut contactar amb el pilot d’aquesta nau quan ja hi era a dins d’una persona!! Estem ansiosos per veure que ens depararà aquesta aventura!