lunes, 8 de julio de 2019

Dilluns, 8 de juliol.

FEM UN MERCAT INTERCULTURAL I... L’INFO ENS TRAEIX!

Aquest matí hem tornat a trobar-nos amb la doctora Cat i la infermera Perry. Elles ens han portat les imatges del cos humà que ahir ens va dir el pilot que ens regalaria. Hem fet entre tots un concurs en el que hem vist de quina part del cos era cada imatge. La doctora i la infermera han quedat al·lucinades de tot el que sabíem, som un bon equip mèdic!

Més tard, la doctora Cat ens ha convidat a participar en el Mercat Intercultural de Cos-Ogassa. Per això, hem preparat uns tallers relacionats amb el lloc de procedència de cada grup! Hem fet un bon treball d’equip per aconseguir confeccionar les nostres manualitats!!


















Finalment, hem acabat la tarda participant en el Mercat Intercultural de Cos-Ogassa on hem pogut fer de venedors a les paradetes i de compradors.



















A la nit, ha vingut la Riri a veure’ns. Estava molt angoixada perquè ha trobat el mòbil de l’Info i contenia uns missatges d’àudio molt comprometedors. L’Info ens havia copiat la tecnologia i la informació que es necessita per introduir una nau a l’interior del cos humà a canvi de molts diners!!!!!! Amb l’ajuda d’una cartera amiga nostra, hem trobat l’adreça d’on viu i hem anat a buscar-lo a casa seva on, finalment, s’ha empenedit. Ha rebutjat els diners i ens els ha donat per a que la doctora Cat i la infermera Perry els facin servir per a investigar. Tot i que ara no sabem si ens podem refiar de ell... Què passarà?????








Per acabar, tots els nens i nenes de la colònia us volen agrair els missatges d’ànims que van rebent a través del blog. Els estan agradant moltíssim!!!!!!!

8 comentarios:

  1. Manualidades muy curradas, son geniales. Muchas gracias por las fotos y por ir explicando la historia. Arnau, Javi, pasarlo muy bien. Un besazo enorme a los dos. Loli

    ResponderEliminar
  2. Hola Denisse , la aventura q estáis viviendo es muy interesante y enriquecedora aprenderéis mucho!!! Veo q lo estás pasando genial y espero q haga buen tiempo la mayoría de días! Saluda a INFO de mi parte y felicítalo por su arrepentimiento ( se ve su buen corazón)
    Chicos y chicas un gran saludo a todos y pasadlo bien todos! Denisse aquí todos te echamos de menos , un besote de la yaya, Andrea , papá y mío!! Y de Ares un MIAUUUUUUU

    ResponderEliminar
  3. Mamá de Héctor y Edgar Bou:Que linda experiencia,que sigan disfrutando a full,Héctor, Edgar, les quiero un montón,tendrán lleno de sorpresas más,apartir del 14 😘, les espera más vacaciones y toda la familia que han venido a verlos 5 tías y sus 2 primas más que vinieron a conocerlos, os quiero,😘

    ResponderEliminar
  4. Que bien os lo pasáis, soy mamá de noa y Rocío os mando un beso muy grande os echo de menos mis niñas

    ResponderEliminar
  5. Y nosotros los yayos de Noa y Rocio. .Saludos..un besito para mis niñas.😘😘

    ResponderEliminar
  6. Nuria y Ivan: Ostras!!!! Vaya con el informático. Pero genial que lo hayáis descubierto gracias a la ayuda de Riri. Que emoción!!!Al final os habéis podido fiar de él. Que ha pasado?? Muchos besos

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  8. Que bien lo pasáis disfrutar cada día porque pasan muy rápido un besazo para mí Lourditas te hechamos de menos 😘😘😘

    ResponderEliminar