sábado, 6 de julio de 2019

Dissabte 7 de juliol.

MARXEM D'EXCURSIÓ!!!!!!!

Avui els grups de grans hem hagut de marxar cap al Puig Estela a buscar un nou informàtic per a que resolgui el nostre problema amb el Virus Pantoja. Pel camí hem gaudit de la natura, ens hem superat a nosaltres mateixos i hem fet equip animant-nos els uns als altres.

Finalment, hem trobat a l’informàtic que ens ha dit que el més aviat possible vindrà cap a Cos-Ogassa per a ajudar-nos amb la connexió amb el pilot.













D’altra banda, els grups de petits i petites han anat a buscar a la Riri, la xicota del pilot, a Ogassa. L’han aconseguit trobar i li han dit que vingués a Cos-Ogassa que buscaríem la manera de parlar amb el pilot. A la nit ha estat quan la Riri ens ha vingut a visitar i s’ha pogut comunicar amb el pilot a través de la boca del Coletas, el noi que ha cedit el seu cos per a introduir-hi la nau en miniatura tripulada. Ha sigut una trobada molt emotiva ja que feia molt de temps que no parlaven! Després, la doctora Cat ens ha presentat el seu amic Astrònom que ha vingut des de Finlàndia per a explicar-nos dos contes sobre els estels fantàstics!













A més a més, a la tornada de l’excursió, tota la colònia ha pogut gaudir d’una estona de “charca” i d’una altra estona de balls i jocs a la terrassa