jueves, 12 de julio de 2018

TALLERS!



Dimarts pel matí feia molt de sol i vam gaudir d’un bany a la “charca”. Més tard, ens vam assabentar que l’aniversari de BLU és el divendres. Així que, vam pensar que era l’ocasió perfecte per poder entrar al seu regne i salvar a SEAT. Però com que és una reina molt avariciosa i egoista, no podem anar al seu aniversari sense portar-li algun obsequi. Vam passar la tarda fent tallers manuals per fer-li molts regals a BLU i que no sospiti del nostre pla.

Per la nit, el seu guardià ens va veure que li portàvem alguns regalets i ens va donar l’accés per passar al seu regne. A BLU li va agradar molt i ens va ensenyar la seva col·lecció de joguines que durant aquests anys ha anat robant a altres nens. Ella està obsessionada amb tenir el cotxe “CARMEN”, que és el cotxe de SEAT, OPEL i de la iaia FIAT. Hem de treure-li aquesta idea del seu cap!!!

Finalment, com que l’aniversari s’aproxima i ella estava molt contenta pels regalets, vam fer una prèvia de la festa d’aniversari i vam fer discoteca. Ens ho vam passar molt bé ballant tots junts!!! Però... no se’ns oblida que hem de salvar a SEAT el més aviat possible!!!!!!!


















































5 comentarios:

  1. Ya queda poquito, disfrutad mucho. Un besazo Arnau y Javi. Loli

    ResponderEliminar
  2. Bona tarda Autogassa!!!!
    Segueixo el blog diariament i no puc evitar quedar-me bocabadada mirant les vostres cares de felicitat i alegria. Gaudiu moltíssim d’aquesta experiència única. Un petonàs gegant per a tots i totes. Sarai

    ResponderEliminar
  3. Així m,'agrada, que gaudiu de les colònies al temps que ajudeu a SEAT i companya...Molt bé!.
    PD: Digueu-li a Marta que surt molt seriosa a les fotos...jejeje

    ResponderEliminar
  4. Disfrutar mucho!! Aprovechad el tiempo.
    Os queremos mucho

    ResponderEliminar
  5. Hola a tots I totes!!
    Us he vist a les fotos ị m'ha fet molta il.lusió. Veig que ho esteu passant super bé. M'alegro molt, perquè aquests dies els guardareu sempre a la vostra memòria ị seguríssim que els recordareu quan sigueu grans. Són inolvidables.
    Gaudiu molt del poquet temps que us queda, que tingueu un molt bon estiu ị tinc moltes ganes de tornar-vos a veure al setembre.
    Un petó per a cada un de vosaltres.
    Bon estiu!!!

    ResponderEliminar