lunes, 9 de julio de 2018


Hola, Hola!!!!

Dissabte pel matí va fer molt bon dia i la canalla va poder gaudir d’un bany a la “charca”. Les nostres monitores van fer una sessió d’aquagym i ens ho vam passar pipa a l’aigua J

Per la tarda vam confeccionar el nostre propi banderí, ja que Seat, Opel i la iaia Fiat volien conèixer una miqueta més de nosaltres, per haver-los ajudat a aconseguir el seu cotxe.

Tot i que, ens va fer una visita una dona una mica estranya, anomenada Blu. Ens va dir que volia el nostre cotxe per les bones o per les males i nosaltres li vam dir que NOOOO!!!!

Vam fer la nostra presentació a la iaia Fiat...però la història va donar un gir inesperat!! BLU VA SEGRESTAR A SEAT!!!! Hem d’ajuntar les nostres forces per salvar-la. Creieu que ho aconseguirem??????










































6 comentarios:

  1. I tant que ho aconseguireu, fent equip, SEGUR!!! Campeones los del Taga, superación y esfuerzo, bien hecho, aunque pocas fotos!! A seguir asi. Un besazo Javi, otro besazo Arnau!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola mis amores veo que se lo estan pasando muy bien eso me pone muy contenta,sigan disfrutando,les amo un monton les extraño un beso mis vidas Hector y Edgar

    ResponderEliminar
  3. Disfrutar mucho que el tiempo pasa volando.

    ResponderEliminar
  4. Molt bé per a a tots, Veig que us ho passeu molt be. Una abraçada especialment per a les "Quens of the road"

    ResponderEliminar
  5. Disfrutar chicos de esta fabulosa experiencia y de la naturaleza besossss

    ResponderEliminar